Als ondernemer was ik dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één afspraak merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden.

Karla

Toen ik na de 2e keer naar huis reed had ik een totaal gevoel van rust en kalmte, dat echt dagenlang aanhield. Het is inmiddels wel weer deels weggezakt maar toch is er nog steeds een kern van overgebleven. Ik voel me sterker. Het lijkt allemaal vrij simpel en klein wat er gebeurd, maar met groot effect.

Petroeska

Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.

Jan-Pieter

In de klas sprong hij soms uit elkaar en gooide met dingen. De juf werd helemaal gek. Dat wou hij niet, maar het leek alsof hij niet anders kon. We zijn twee keer bij Chris geweest. Al na de eerste keer snapte Wesley hoe het in zijn hoofd werkt. Na de tweede keer had hij er zelf controle over. Nu voelt hij zich niet meer 'raar' en gaat het erg goed met hem.

Gemma, moeder van Wesley (7)

Ik heb meer rust gekregen. Ik kan beter de problemen daar laten waar ze horen. Dat voelt fijn en ik zie dat de ander er mee aan het werk gaat i.p.v. dat ik ga 'rennen en redden'. Dat geeft me rust. Een heel fijn gevoel.

Heleen

Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na een paar sessies merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.

Bert

Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging.

Sonja

Een gevoel van rust van binnen. Het weer samenvallen met mezelf. Gevoelens naar boven gehaald en weer weg laten vloeien.
Chris coacht integer, puur gericht op mijn beleving. Heel bijzonder. Ik kreeg een sereen gevoel dat dagen aanhield na de coaching, een bijzondere ervaring. (februari 2019)

Bettie

Coaching met Chris heeft mij overzicht, rust en richting gebracht. Het was voor mij een groot kado na een lange periode waarin ik niet in balans was met mijzelf en mijn omgeving.

Marcel

Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden, en niet zonder heftige emoties. Ik ben zelf nogal sceptisch maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.

Eileen

Iedere week bij ons weekoverleg schoot ik helemaal vast. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik iedere maandagochtend weer normaal in de vergadering.

Robin

Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Hij nam me daarnaast 'mee op reis' naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!

Marieke

flickr.com/hjvanderklis

ik wil contact

D-force, goed scheiden is een kunst

“Om goed te kunnen scheiden moet je misschien nog wel meer van je ex houden dan tijdens jullie relatie.”

Ongeveer 35.000 scheidingen per jaar

Per jaar gaan er ongeveer 35.000 getrouwde stellen scheiden. En dat is nog zonder de samenwonenden die ermee stoppen. Best veel eigenlijk. Voor veel mensen een behoorlijk intensieve gebeurtenis met veel veranderingen. Een ander huis, andere inkomsten en uitgaven, een nieuwe partner, wie krijgt de hond, de nieuwe partner van je ex. En dan als jullie ze hebben hoe beschermen we onze kinderen tegen onze sores.

“Hoe vertellen we het de kinderen.”

Alle reden om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, met wederzijds respect, wederzijds begrip, indien nodig met vergeving en compassie.

Want zoals ook bekend eindigt een deel van de scheidingen in een ‘vechtscheiding’. En wie iemand kent in zijn of haar omgeving die in een vechtscheiding verwikkeld is, heeft misschien al wel gemerkt hoe ontregelend dat kan zijn. Dat kost enorm veel energie en vaak ook veel geld omdat het gevecht vaak juridisch wordt met advocaten, etc.

Wat biedt een D-force traject

Het doel van een D-force traject is dat je er allebei krachtiger uitkomt. En in harmonie met elkaar.

Staan in je eigen kracht. Stoppen met projecteren en dichter bij jezelf blijven. Gebruik je scheiding als één groot leermoment en ga met jezelf aan de slag. Kom dus vooral sterker uit de scheiding dan dat je erin ging. Misschien zelfs wel sterker en harmonieuzer dan ooit tevoren.

“Je bent misschien geen partners meer in het hier en nu. Maar met het ontkennen en weggummen van jullie relatie, ontken je vooral jezelf.”

Technieken

Om in harmonie te komen met jezelf en je ex-partner, gebruik van technieken en oefeningen uit de NLP, familieopstellingen en lichaamswerk. Het enige dat ik van jullie beide nodig heb is dat jullie op komen dagen en dat je bereid bent met nieuwsgierigheid de oefeningen te doen. Dat je daarvoor soms over een soms best wel een hoge drempel moet stappen dat neem je op de koop toe (sommige ruzies en (wederzijds) destructief gedrag maken namelijk dat je echt niet meer wilt).

Als er iets wordt aangeraakt wat vooral bij een van jullie speelt, dan werken we ook  één- op-één.

“Goed scheiden in harmonie: Doe het vooral ook voor jezelf, maar natuurlijk helemaal voor je ex en als jullie ze hebben, je kinderen.”

Tarieven D-force (incl. BTW)

Tijdsduur
Tarief (incl. BTW)
Telefonische kennismaking
½ uur
GRATIS
Persoonlijke kennismaking /
intake
1 ½ uur
€ 175
Losse sessie (inclusief uitgebreide
intake in de 1e sessie)
2 tot 3 uur
€ 330
Traject Relatieredding voor 2 partners*
4 tot 7 sessies (van 2 tot 3 uur),
met telefonische backup
en nazorg
nu € 1450
(bespaar tot € 860
t.o.v. losse sessies)
Traject Relatieredding voor 1 van de partners*
3 tot 5 sessies (van 2 tot 3 uur),
met telefonische backup
en nazorg
nu € 990
(je bespaart € 660
t.o.v. losse sessies)
* Heel vaak meldt zich een van de (bijna) ex-partners. Vaak de ex-partner die al aanvoelt dat er bij hem/haar iets niet goed zit. Dat kan prima. Mocht het nodig zijn kan de andere ex-partner in een later stadium instappen om jullie scheiding in harmonie te brengen.

 Je krijgt bij het Traject Relatieredding

– een gratis telefonische kennismaking

– een uitgebreide intake (van 2 tot 3 uur)

– effectieve coaching-sessies (van 2 tot 3 uur)

– inzet van alle technieken

  • NLP
  • therapeutische hypnose
  • familie-opstellingen
  • lichaamswerk
  • EMDR

– telefonische backup

– nazorg

Werkwijze

Ik werk in sessies van 2 tot 3 uur. De tijd tussen twee afspraken is ongeveer twee tot drie weken en soms, indien nodig, binnen een week weer. Het voordeel van een langere sessie is dat er in één bijeenkomst al veel tot stand kan komen zonder dat je iedere week voor een uur hoeft te melden. Een sessie wordt zo een meer afgerond geheel met veel ruimte een meer aandacht.

Klik op ‘Ik wil contact’  en vul je naam en e-mailadres in …

… en je hoort z.s.m. van me. Tot dan!

Coach Chris, Life Coach sinds 2004
Visvliet . Roderwolde

Flessenpost

Nieuws, inzichten, tips en tricks.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90