Als ondernemer was ik dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één afspraak merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden.

Karla

Toen ik na de 2e keer naar huis reed had ik een totaal gevoel van rust en kalmte, dat echt dagenlang aanhield. Het is inmiddels wel weer deels weggezakt maar toch is er nog steeds een kern van overgebleven. Ik voel me sterker. Het lijkt allemaal vrij simpel en klein wat er gebeurd, maar met groot effect.

Petroeska

Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.

Jan-Pieter

In de klas sprong hij soms uit elkaar en gooide met dingen. De juf werd helemaal gek. Dat wou hij niet, maar het leek alsof hij niet anders kon. We zijn twee keer bij Chris geweest. Al na de eerste keer snapte Wesley hoe het in zijn hoofd werkt. Na de tweede keer had hij er zelf controle over. Nu voelt hij zich niet meer 'raar' en gaat het erg goed met hem.

Gemma, moeder van Wesley (7)

Ik heb meer rust gekregen. Ik kan beter de problemen daar laten waar ze horen. Dat voelt fijn en ik zie dat de ander er mee aan het werk gaat i.p.v. dat ik ga 'rennen en redden'. Dat geeft me rust. Een heel fijn gevoel.

Heleen

Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na een paar sessies merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.

Bert

Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging.

Sonja

Een gevoel van rust van binnen. Het weer samenvallen met mezelf. Gevoelens naar boven gehaald en weer weg laten vloeien.
Chris coacht integer, puur gericht op mijn beleving. Heel bijzonder. Ik kreeg een sereen gevoel dat dagen aanhield na de coaching, een bijzondere ervaring. (februari 2019)

Bettie

Coaching met Chris heeft mij overzicht, rust en richting gebracht. Het was voor mij een groot kado na een lange periode waarin ik niet in balans was met mijzelf en mijn omgeving.

Marcel

Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden, en niet zonder heftige emoties. Ik ben zelf nogal sceptisch maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.

Eileen

Iedere week bij ons weekoverleg schoot ik helemaal vast. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik iedere maandagochtend weer normaal in de vergadering.

Robin

Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Hij nam me daarnaast 'mee op reis' naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!

Marieke

ik wil contact

Coach voor Jezelf

Soms kom je er zelf niet meer helemaal uit. Je loopt keer op keer tegen dezelfde dingen aan, of je weet niet hoe je die ene knoop moet doorhakken. Je hebt al van alles geprobeerd en toch komt dit probleem steeds weer terug. In zo’n geval is het misschien nuttig om het niet in je eentje te doen, maar eens coach in te schakelen die verschillende technieken kan toepassen om de oplossing in jou te vinden. Met persoonlijke begeleiding toegespitst op jouw situatie.

‘De oplossing komt niet van mij, die zit echt in jezelf, ik leer je alleen maar je eigen kaart beter te lezen’

Technieken …

Als coach gebruik ik technieken van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), therapeutische hypnose, familie-opstellingen, verhalen en lichaamswerk. Als ik goed luister naar jouw verhaal, dan komt de meest geschikte techniek vanzelf naar voren. Ik kan je van tevoren niet zeggen wat we gaan doen, maar misschien heb je zelf al een voorgevoel. Laat het proces zijn werk doen en in diep contact met jezelf zul je makkelijker tot de oplossing komen. Dat gaat dan bijna vanzelf, ook al kun je dat nu misschien nog niet geloven.

Sonja:

“Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. De balans privé en werk was helemaal zoek. Daardoor voelde ik me slecht en dat werd steeds erger. Ik zag het niet meer zitten. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Dat had ik echt niet in de gaten. Na dat met een paar oefeningen recht te hebben gezet, waren we gauw klaar. Ik vond al snel een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging. Zelfs hij was verbaasd dat het zo snel kon gaan.”

Wat jij wilt bereiken, wat jij nodig hebt, …

dat is waar het om gaat in de coaching.

Of dat nu is,
– een betere balans tussen werk en privé, jouw persoonlijke balans
– het wegnemen van een blokkade die je nu nog tegenhoudt
– oud zeer van vroeger dat af en toe weer knaagt, of veel te vaak
– of iets dat je meestal onder controle hebt, maar de laatste tijd niet meer
– of iets anders wat je het beste in je eigen woorden kunt vertellen

Het zal al tijdens de intake duidelijk worden wat jouw werkelijke probleem is, wat je echt nodig hebt en op welke manier je dat kunt bereiken.

Eileen:

“Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden ging wel, maar ik reed als een ouwe opoe. Het was wel grappig, hij vroeg me eerst, is dit wel een écht probleem voor je. Ik kwam erachter van wel. Niet vanwege het skiën of autorijden, maar door het gebrek aan vrijheid wat ik voelde. Niet meer vrij om zonder heftige emoties erop uit te gaan. Ik ben zelf zo sceptisch als de pest en al helemaal niet van het zweverige. Maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.”

Hak die knoop door, ontrafel die kluwen

Herken je dit …

Het is soms net of je in kringetjes ronddraait en toch steeds weer tegen datzelfde aanloopt. Soms met langere tijd ertussen, soms alsof het weer voor het eerst is, een vreemde en ook irritante verassing. Net of je ergens een blinde vlek voor hebt. Zoiets heeft een negatief effect op je persoonlijke balans en je energie-niveau.

Als persoonlijke coach kan ik je vertellen: zulke blinde vlekken hebben we allemaal, ook ik. Het wordt alleen onhandig en ‘vervelend’ als die blinde vlek jouw levensgeluk in de weg staat. Dan is het misschien tijd om er iets aan te doen. Je weet precies wanneer je jezelf ervan verlost hebt. Dat is het moment dat jij  jouw probleem ‘niet meer kunt doen’. Je probleem is dan gewoon verdwenen.

Kun je kiezen? Móet je eigenlijk kiezen …

je zit niet meer zo op je plek,
– in je baan,
– op je school/opleiding
– of zelfs in je gezin/relatie.

Zo voelt het. Alsof je een keuze hebt te maken, want op deze manier vind je niet het geluk of de rust die je nodig hebt, de overtuiging dat je het juist(e) doet. Het lijkt soms een keuze, tussen banen, of tussen opleidingen, of tussen mensen. Maar vergis je niet, soms is de keus er op een andere manier naar te kijken en dan krijgt diezelfde baan, diezelfde opleiding, diezelfde persoon een hele andere betekening voor je. Misschien wel goed om dat zonder voorbehoud eens te onderzoeken.

Hoe maak ik een keuze?

En als er wel keuzes te maken zijn, HOE maak ik die dan? Doe ik dat rationeel, plussend en minnend, of neem ik ook al die intuïtieve kennis uit mijn onderbewuste mee, mijn onderbuik, mijn voorgevoel. En is de keuze wel zo welles/nietes, ja/nee, links/rechts als je je nu in je hoofd voorstelt. Door in ‘Diep Contact’ met jezelf dit te onderzoeken en daarbij concrete oefeningen te gebruiken zul je het antwoord vinden op die vraag.

Groei, wat is dat eigenlijk …

Iedereen wil groeien, toch? Iedereen moet groeien. Toch?  Leuk bedacht, leuk gezegd, maar wat is het eigenlijk? Dat antwoord is niet zo makkelijk te geven, en ook weer wel.

Sta je op het punt om te groeien en oud, minder handig gedrag vaarwel te zeggen. Of sla je een nieuw pad in met een andere baan of opleiding, een andere manier van doen.

Om duidelijk te maken welke stap bij jou past op dit moment brengen we in kaart waar je bent en waar je het beste naar toe zou kunnen gaan.

Bert:

“Met familieopstellingen en NLP heeft Chris mij geholpen. Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na één sessie merkte ik een groot verschil. Ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.”

Hoe werkt het?

Door meer gebruik te maken van de kennis en ervaring die je nu misschien over het hoofd ziet, en afscheid te nemen van oude patronen die nu niet meer altijd voor je werken zet je de volgende stap in je leven en kom je tot een betere persoonlijke balans.

Met behulp van oefeningen en inzichten uit de NLP en een beter contact met jezelf kom jij vaak al binnen de eerste twee sessies tot die stap die je nodig hebt.

Daarbij maak ik als coach gebruik van technieken uit de NLP en therapeutische hypnose.

Dus als jij er aan toe bent en nieuwsgierig naar de volgende stap, meld je aan voor de gratis telefonische intake via onderstaand formulier. We hebben dan een kennismakingsgesprek om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou.

Marieke:

“Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Tijdens de sessies heb ik gewerkt aan een doel, in mijn geval ‘grenzen aangeven’. Mijn zakelijke kant is meer naar boven gekomen door anders te leren denken. Chris gaf mij handige, praktische tips om in de praktijk mee te oefenen. Hij nam me daarnaast ‘mee op reis’ naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!”

Tarieven Coach voor Jezelf

 
Tijd
Tarief (incl. BTW)
Telefonische kennismaking
½ uur
GRATIS
Persoonlijk kennismaking /
Intake
1 ½ uur
€ 175
Losse sessie (incl. uitgebreide
intake in de 1e sessie)
2 tot 3 uur
€ 330
Persoonlijk traject Life Coach
3 tot 5 sessies (van 2 tot 3 uur),
met telefonische backup
en nazorg
€ 990 (bespaar tot € 660
t.o.v. losse sessies)

Kies je voor het Persoonlijk traject Life Coach dan krijgt je

– een gratis telefonische kennismaking

– 3 tot 5 effectieve sessies (2 tot 3 uur)

– inzet van alle technieken

  • NLP
  • therapeutische hypnose
  • familie-opstelling
  • lichaamswerk
  • EMDR

– telefonische backup

– nazorg

Klik op ‘Ik wil contact’  en vul je naam en e-mailadres in …

… en je hoort z.s.m. van me. Tot gauw!


Coach Chris, Life Coach sinds 2004
Visvliet . Roderwolde

Flessenpost

Meld je hier aan voor mijn Flessenpost en ontvang nieuws, inzichten, tips en tricks.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90