Als ondernemer was ik dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één afspraak merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden.

Karla

Toen ik na de 2e keer naar huis reed had ik een totaal gevoel van rust en kalmte, dat echt dagenlang aanhield. Het is inmiddels wel weer deels weggezakt maar toch is er nog steeds een kern van overgebleven. Ik voel me sterker. Het lijkt allemaal vrij simpel en klein wat er gebeurd, maar met groot effect.

Petroeska

Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.

Jan-Pieter

In de klas sprong hij soms uit elkaar en gooide met dingen. De juf werd helemaal gek. Dat wou hij niet, maar het leek alsof hij niet anders kon. We zijn twee keer bij Chris geweest. Al na de eerste keer snapte Wesley hoe het in zijn hoofd werkt. Na de tweede keer had hij er zelf controle over. Nu voelt hij zich niet meer 'raar' en gaat het erg goed met hem.

Gemma, moeder van Wesley (7)

Ik heb meer rust gekregen. Ik kan beter de problemen daar laten waar ze horen. Dat voelt fijn en ik zie dat de ander er mee aan het werk gaat i.p.v. dat ik ga 'rennen en redden'. Dat geeft me rust. Een heel fijn gevoel.

Heleen

Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na een paar sessies merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.

Bert

Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging.

Sonja

Een gevoel van rust van binnen. Het weer samenvallen met mezelf. Gevoelens naar boven gehaald en weer weg laten vloeien.
Chris coacht integer, puur gericht op mijn beleving. Heel bijzonder. Ik kreeg een sereen gevoel dat dagen aanhield na de coaching, een bijzondere ervaring. (februari 2019)

Bettie

Coaching met Chris heeft mij overzicht, rust en richting gebracht. Het was voor mij een groot kado na een lange periode waarin ik niet in balans was met mijzelf en mijn omgeving.

Marcel

Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden, en niet zonder heftige emoties. Ik ben zelf nogal sceptisch maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.

Eileen

Iedere week bij ons weekoverleg schoot ik helemaal vast. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik iedere maandagochtend weer normaal in de vergadering.

Robin

Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Hij nam me daarnaast 'mee op reis' naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!

Marieke

ik wil contact

Reviews over Coach Chris

Schrijf hier je review over coaching met Chris:

 

Of lees wat coaching met Chris voor anderen heeft betekend:

 

Heleen:

“Ik heb meer rust gekregen. Ik kan beter de problemen daar laten waar ze horen. Dat voelt fijn en ik zie dat de ander er mee aan het werk gaat i.p.v. dat ik ga ‘rennen en redden.’ Dat geeft me rust. Een heel fijn gevoel.

Chris is een top coach. Hij sluit goed aan bij de mens, heeft humor. De sessie vinden plaats in een huiselijke setting. Voor mij was het perfect.” (najaar 2019)

Marcel:

“Coaching met Chris heeft mij overzicht, rust en richting gebracht. Het was voor mij een groot kado, na een lange periode waarin ik niet in balans was met mijzelf en mijn omgeving.

Chris heeft een grote variatie aan methoden om het gesprek aan te gaan en tot inzichten te komen. Hij is hierdoor flexibel en kon zich goed aanpassen aan mijn situatie en behoefte. Tijdens de gesprekken was er een mooie balans tussen een leuk gesprek en het bespreken van de achterliggende problemen. Dat maakte dat de lange sessies een genot waren en er alle ruimte was voor mijzelf, zonder tijdsdruk.” (voorjaar 2019)

 

Bettie:

“Een gevoel van rust van binnen. Het weer samenvallen met mezelf. Gevoelens naar boven gehaald en weer weg laten vloeien.

Chris coacht integer, puur gericht op mijn beleving. Heel bijzonder. Ik kreeg een sereen gevoel dat dagen aanhield na de coaching, een bijzondere ervaring.” (februari 2019)

 

Petroeska:

“Ik heb eerst een heel uitgebreide intake gehad en toen hebben we een familieopstelling gedaan. Met zijn tweeën. Dat was heel emotioneel en voelde heel bijzonder. Toen ik na die 2e keer naar huis reed had ik een totaal gevoel van sereniteit en kalmte, dat echt dagenlang aanhield. Het is inmiddels wel weer deels weggezakt maar toch is er nog steeds een kern van overgebleven. Ik voel me sterker.

Bij Chris is het een veilige haven. Echt een soort plek buiten de realiteit van alledag. Hij is heel informeel en ontspannen en ik zat helemaal op mijn praatstoel. Het lijkt allemaal vrij simpel en klein wat er gebeurd, maar met groot effect.” (december 2016)

 

Bert:

“Met familieopstellingen en NLP heeft Chris mij geholpen. Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na één sessie merkte ik een groot verschil. Ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.” (voorjaar 2014)

 

Marieke:

“Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Tijdens de sessies heb ik gewerkt aan een doel, in mijn geval ‘grenzen aangeven’. Mijn zakelijke kant is meer naar boven gekomen door anders te leren denken. Chris gaf mij handige, praktische tips om in de praktijk mee te oefenen. Hij nam me daarnaast ‘mee op reis’ naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!” (winter 2013)

 

Gemma, moeder van Wesley (7):

“In de klas sprong hij soms uit elkaar en gooide met dingen. De juf werd helemaal gek. Dat wou hij niet, maar het leek alsof hij niet anders kon. We wisten echt niet meer hoe we hem moesten corrigeren. Samen met mijn man en Wesley zijn we twee keer bij Chris geweest. Al na de eerste keer snapte Wesley hoe het in zijn hoofd werkt. Na de tweede keer had hij er zelf controle over. Iedere week belde hij Chris om te vertellen hoe het ging. Na vier keer bellen zei hij dat Wesley het zelf wel kan. Nu voelt hij zich niet meer ‘raar’ en gaat het erg goed met hem. En het fijne is dat we nu veel beter dichter bij elkaar staan.” (2013)

 

Jan-Pieter:

“Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.” (begin 2011)

 

Karla:

“Het is alweer een tijdje terug dat ik bij Chris ben geweest. Als zelfstandig ondernemer was ik bijna dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één sessie merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden om zonder me gehaast te voelen een spelletje te doen. Dat wou ik toch even kwijt.” (voorjaar 2010)

 

Sonja:

“Ik zat nogal vast op mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. De balans privé en werk was helemaal zoek. Daardoor voelde ik me slecht en dat werd steeds erger. Ik zag het niet meer zitten. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Dat had ik echt niet in de gaten. Na dat met een paar oefeningen recht te hebben gezet, waren we gauw klaar. Ik vond al snel een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging. Zelfs hij was verbaasd dat het zo snel kon gaan.” (herfst 2007)

 

Robin:

“Het ging eigenlijk prima op mijn werk. Gewoon goede beoordelingen en een tevreden baas. Toch zat me iets dwars. Iedere keer bij ons maandagochtend-overleg gebeurde het weer. Nu kan ik het me niet eens meer voorstellen, maar als dan de rondgang kwam met de evaluatie van de week ervoor schoot ik vast. Helemaal als de persoon naast me bijna klaar was met zijn verhaal en ik dus de volgende was. Geen idee hoe het kwam, maar ik blokkeerde gewoon, werd knalrood en zou het liefst wegrennen. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik ‘s maandagochtends weer normaal in de vergadering. Pffff.” (voorjaar 2006)

 

Eileen:

“Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden ging wel, maar ik reed als een ouwe opoe. Het was wel grappig, hij vroeg me eerst, is dit wel een écht probleem voor je. Ik kwam erachter van wel. Niet vanwege het skiën of autorijden, maar door het gebrek aan vrijheid wat ik voelde. Niet meer vrij om zonder heftige emoties erop uit te gaan. Ik ben zelf zo sceptisch als de pest en al helemaal niet van het zweverige. Maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.” (zomer 2005)

 

Coach Chris, Life Coach sinds 2004
Visvliet . Roderwolde

Flessenpost

Nieuws, inzichten, tips en tricks.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90