Als ondernemer was ik dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één afspraak merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden.

Karla

Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.

Jan-Pieter

Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging.

Sonja

Iedere week bij ons weekoverleg schoot ik helemaal vast. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik iedere maandagochtend weer normaal in de vergadering.

Robin

Foto: Tec, E. Stromberg

ik wil contact

Coach voor Professionals, Managers en Ondernemers

Soms kom je er niet meer helemaal uit. Het werk of je bedrijf gaat je tegen staan, de balans tussen werk en privé is zoek, soms vind je niet meer de aansluiting met je omgeving. Of je vraagt je af: “Is dit nog wel waarvoor ik het ooit ben begonnen.”

Sommige dingen lukken je wel om te veranderen, maar met andere stoot je je steeds weer aan dezelfde steen. Dan kan het soms handig zijn een aantal gesprekken met een coach te hebben. En dan is een coach die ook de zakelijke kant begrijpt wel handig.

Sonja:

“Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Daardoor voelde ik me slecht en dat werd steeds erger, bijna als een burn out. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond al snel een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging. Zelfs hij was verbaasd dat het zo snel kon gaan.” Sonja

Keuzes

Je kiest misschien niet de juiste klanten of medewerkers, of je geeft uit onzekerheid steeds teveel toe, misschien is het zo gegroeid dat je je bezig houdt met dingen waar je helemaal niets mee hebt. Of iets anders waar je ondanks dat je het hebt geprobeerd toch geen goede oplossing voor hebt gevonden.

Een coach met bedrijfservaring

Een aantal gesprekken met een coach zou je dan kunnen helpen om weer bij je energie te komen. Daar waar je het ooit voor bent aangegaan. Of om dat nieuwe pad te kiezen waar je soms al eens van droomt of dagdroomt.

Een coach die kan aansluiten bij jouw dagelijkse wereld en die ook snapt hoe organisaties werken en hoe een commercieel proces verloopt.

Robin:

“Het ging eigenlijk prima op mijn werk. Gewoon goede beoordelingen en een tevreden baas. Toch zat me iets dwars. Iedere keer bij ons maandagochtend-overleg gebeurde het weer. Nu kan ik het me niet eens meer voorstellen, maar als dan de rondgang kwam met de evaluatie van de week ervoor schoot ik vast. Helemaal als de persoon naast me bijna klaar was met zijn verhaal en ik dus de volgende was. Geen idee hoe het kwam, maar ik blokkeerde gewoon, werd knalrood en zou het liefst wegrennen. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik ‘s maandagochtends weer normaal in de vergadering. Pffff.”

Dat wat jij wilt bereiken

Daar zal het om gaan. Vaak neem je door de eerste twee sessies al die grote stap die nodig is, of je laat juist los. Daarna wordt het weer eens stuk gemakkelijker om met meer energie jouw koers te bepalen.

Jan-Pieter:

“Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.”


Hoe werkt het

Door meer gebruik te maken van de kennis en ervaring die je nu misschien over het hoofd ziet, en afscheid te nemen van oude patronen die nu niet meer altijd voor je werken, zet je de volgende stap op jouw pad.

behulp van een beter contact met jezelf, waarbij ik als coach gebruik maak van effectieve technieken uit de NLP en therapeutische hypnose.

Karla:

“Het is alweer een tijdje terug dat ik bij Chris ben geweest. Als zelfstandig ondernemer was ik bijna dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één sessie merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden om zonder me gehaast te voelen een spelletje te doen. Dat wou ik toch even kwijt.”

Tarieven Coaching voor Professionals, Managers en Ondernemers (tarieven incl. 21 % BTW)

 
Tijd
Tarief (incl. BTW)
Telefonische kennismaking
½ uur
GRATIS
Persoonlijke kennismaking /
Intake
1 ½ uur
€ 175
Losse sessie (inclusief uitgebreide
intake in de 1e sessie)
2 tot 3 uur
€ 330
Coach voor Pro’s Traject
3 tot 5 sessies (van 2 tot 3 uur),
met telefonische backup
en nazorg
nu € 990
(je bespaart € 660
t.o.v. losse sessies)

Je krijgt bij coaching met Chris

– een gratis telefonische kennismaking

– een uitgebreide persoonlijke intake

– effectieve sessies (van 2 tot 3 uur)

– inzet van alle technieken

  • NLP
  • therapeutische hypnose
  • familie-opstellingen
  • lichaamswerk
  • EMDR

– telefonische backup

– nazorg

 

Klik op ‘Ik wil contact’  en vul je naam en e-mailadres in …

… en je hoort z.s.m. van me. Tot gauw!

 

Coach Chris, Life Coach sinds 2004
Visvliet . Roderwolde

Flessenpost

Meld je hier aan voor mijn Flessenpost en ontvang nieuws, inzichten, tips en tricks.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90