Als ondernemer was ik dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één afspraak merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden.

Karla

Toen ik na de 2e keer naar huis reed had ik een totaal gevoel van rust en kalmte, dat echt dagenlang aanhield. Het is inmiddels wel weer deels weggezakt maar toch is er nog steeds een kern van overgebleven. Ik voel me sterker. Het lijkt allemaal vrij simpel en klein wat er gebeurd, maar met groot effect.

Petroeska

Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.

Jan-Pieter

In de klas sprong hij soms uit elkaar en gooide met dingen. De juf werd helemaal gek. Dat wou hij niet, maar het leek alsof hij niet anders kon. We zijn twee keer bij Chris geweest. Al na de eerste keer snapte Wesley hoe het in zijn hoofd werkt. Na de tweede keer had hij er zelf controle over. Nu voelt hij zich niet meer 'raar' en gaat het erg goed met hem.

Gemma, moeder van Wesley (7)

Ik heb meer rust gekregen. Ik kan beter de problemen daar laten waar ze horen. Dat voelt fijn en ik zie dat de ander er mee aan het werk gaat i.p.v. dat ik ga 'rennen en redden'. Dat geeft me rust. Een heel fijn gevoel.

Heleen

Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na een paar sessies merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.

Bert

Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging.

Sonja

Een gevoel van rust van binnen. Het weer samenvallen met mezelf. Gevoelens naar boven gehaald en weer weg laten vloeien.
Chris coacht integer, puur gericht op mijn beleving. Heel bijzonder. Ik kreeg een sereen gevoel dat dagen aanhield na de coaching, een bijzondere ervaring. (februari 2019)

Bettie

Coaching met Chris heeft mij overzicht, rust en richting gebracht. Het was voor mij een groot kado na een lange periode waarin ik niet in balans was met mijzelf en mijn omgeving.

Marcel

Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden, en niet zonder heftige emoties. Ik ben zelf nogal sceptisch maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.

Eileen

Iedere week bij ons weekoverleg schoot ik helemaal vast. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik iedere maandagochtend weer normaal in de vergadering.

Robin

Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Hij nam me daarnaast 'mee op reis' naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!

Marieke

ik wil contact

Over Coach Chris

Hoe word je Coach Chris. In 2004 kwam ik in aanraking met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) omdat het me goed leek om zelf een basiscursus te doen. Ik ken twee jongens die dat eerder hadden gedaan, en omdat ik net daarvoor een nogal impulsieve loopbaanswitch had gemaakt en het in mijn relatie toen ook niet zo lekker liep, leek het me goed om het ook  te doen. Ik wist er niks van, had me niet ingelezen, maar op de een of andere manier voelde ik dat zij beide er echt iets aan hadden gehad.

Geen spijt

En daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik kwam erachter dat ikzelf over een aantal goed ingesleten voel-, kijk-, denk-, en gedragspatronen beschik. Sommige heel handig zoals ademen, oogknipperen en stress-management. Andere soms handig, soms onhandig, zoals ‘bliksemafleiden’ in moeilijke situaties, mijn gevoel negeren. Andere ronduit onhandig zoals vaak iets te veel eten en dan nog ietsje meer, en mijn gevoel voor langere tijd verstoppen tot ik niet meer wist wie ik was.

Maar goed, ook een coach is maar een mens, toch? Het gaat er ook niet zozeer om dat je dingen ‘goed’ of ‘fout’ doet. Het gaat erom dat je het leven zo vol mogelijk kunt leven zonder al teveel onhandige blokkades. En vooral dat je jezelf leert kennen. En nog meer dat je jezelf leert accepteren.

Zo kijk ik er naar.

Enzovoort

Gegrepen en geroerd en soms ook letterlijk beroerd, was ik zo onder de indruk van alles wat ik leerde dat ik er niet meer mee ben opgehouden. Naast NLP, therapeutische hypnose (dus geen Rasta Rostelli maar ik noem het liever ‘Diep Contact’ met jezelf), familieopstellingen, kindercoaching, lichaamswerk, pedagogie, verhalen vertellen, enz., enz. En ik denk niet dat ik ooit nog ophoud met het uitbreiden van mijn gereedschapkist.

Breed georiënteerd

Als mens ben ik altijd zeer breed geïnteresseerd geweest, nog steeds. Dat is voor veel van mijn klanten handig, omdat ik snel begrijp in wat voor setting ze zitten. Door mijn bedrijfsmatige achtergrond snap ik hoe het in bedrijven en organisaties toegaat. Door mijn vroegere werk als adviseur heb ik in veel bedrijven mogen rondkijken, van not-for-profit instellingen zoals scholen, ziekenhuizen en zorgverleners, tot ‘die-hard’ commerciële bedrijven zoals verzekeraars, energiereuzen en gelukkig ook kleine ambachtelijke bedrijven zoals een kleine bierbrouwer en een technisch specialist in de scheepsbouw.

Locaties

Als coach ben ik ooit aan de keukentafel begonnen maar sinds ik de mogelijkheid kreeg om in een een oude schuur te werken ben ik naar Visvliet (op de grens van Groningen en Friesland) verhuisd. Een heerlijke rustige plek om te wonen en te werken. Dat is voor sommigen misschien iets verder maar in de praktijk blijkt de reistijd wel mee te vallen omdat de sessies 2 tot 3 uur de tijd nemen en je er toch een halve dag voor uit trekt.

Sinds kort is er een nieuwe locatie bijgekomen, Roderwolde. Daar tegen de Onlanden en het Leekstermeer aan staan een aantal boerderijen, en in een daarvan vond ik een ideale plek voor het geven van trainingen en workshops. Tussen de trekkende ganse, ooievaars, kikkers en boerderijdieren. Ook een plek om uit te waaien en tot rust te komen. Hier is ook de mogelijkheid te overnachten in de B&B.

Meer weten …

Misschien ben je nieuwsgierig geworden of heb je een persoonlijke vraag. Neem dan gerust contact met me op.

Klik op ‘Ik wil contact’  en vul hieronder je naam en e-mailadres in …

… en je hoort z.s.m. van me. Tot gauw!

Coach Chris, Life Coach voor het Noorden

 Coach Chris, Life Coach sinds 2004
Visvliet . Roderwolde

Chris Huis, Life Coach. Ik werk vanuit Visvliet en Roderwolde (nieuwe locatie). Ik help je gebruik te maken van je onderbewuste om jouw probleem op te lossen en die doelen te bereiken die goed voor je zijn. En dan ben je soms verbaasd dat je ‘het probleem’ niet meer ‘kunt doen’. Ook de hardnekkige, onbegrijpelijke, steeds terugkerende en van alle kanten bestudeerde problemen. Wil je hierover meer te weten komen, neem dan gerust contact met me op.

 

Flessenpost

Meld je hier aan voor mijn Flessenpost en ontvang nieuws, inzichten, tips en tricks.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90