Als ondernemer was ik dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Althans in mijn hoofd. Ik vond het lastig goed te ontspannen als ik vrij was en om met mijn gedachten volledig bij mijn dochter te zijn als we een spelletje deden bijvoorbeeld. Met NLP en hypnose heeft Chris mij geholpen. Al na één afspraak merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en had de rust weer gevonden.

Karla

Toen ik na de 2e keer naar huis reed had ik een totaal gevoel van rust en kalmte, dat echt dagenlang aanhield. Het is inmiddels wel weer deels weggezakt maar toch is er nog steeds een kern van overgebleven. Ik voel me sterker. Het lijkt allemaal vrij simpel en klein wat er gebeurd, maar met groot effect.

Petroeska

Na een paar gesprekken kreeg ik een veel beter perspectief op mijn werk en mijn eigen ontwikkeling en heb ik het pad vooruit weer ingezet.

Jan-Pieter

In de klas sprong hij soms uit elkaar en gooide met dingen. De juf werd helemaal gek. Dat wou hij niet, maar het leek alsof hij niet anders kon. We zijn twee keer bij Chris geweest. Al na de eerste keer snapte Wesley hoe het in zijn hoofd werkt. Na de tweede keer had hij er zelf controle over. Nu voelt hij zich niet meer 'raar' en gaat het erg goed met hem.

Gemma, moeder van Wesley (7)

Ik heb meer rust gekregen. Ik kan beter de problemen daar laten waar ze horen. Dat voelt fijn en ik zie dat de ander er mee aan het werk gaat i.p.v. dat ik ga 'rennen en redden'. Dat geeft me rust. Een heel fijn gevoel.

Heleen

Mijn vrouw had me een ultimatum gesteld, ik was teveel met mezelf bezig. Maar ik kon niet aan haar wens voldoen. Als laatste strohalm toch maar een coach gezocht. Al na een paar sessies merkte ik een groot verschil, ik kon me veel beter ontspannen en was weer in contact met mezelf. Had nooit gedacht dat ik zo in cirkeltjes kon blijven ronddraaien.

Bert

Ik zat nogal vast in mijn werk en had het gevoel dat er geen vooruitgang meer mogelijk was. Met Chris heb ik vooral gekeken naar wat ik in mijn werk belangrijk vind. En daar bleek dat ik sommige dingen deed vanuit het negatieve. Na dat met oefeningen recht te hebben gezet waren we gauw klaar. Ik vond een fijnere baan. Ik zat zoveel beter in mijn vel dat het bijna automatisch ging.

Sonja

Een gevoel van rust van binnen. Het weer samenvallen met mezelf. Gevoelens naar boven gehaald en weer weg laten vloeien.
Chris coacht integer, puur gericht op mijn beleving. Heel bijzonder. Ik kreeg een sereen gevoel dat dagen aanhield na de coaching, een bijzondere ervaring. (februari 2019)

Bettie

Coaching met Chris heeft mij overzicht, rust en richting gebracht. Het was voor mij een groot kado na een lange periode waarin ik niet in balans was met mijzelf en mijn omgeving.

Marcel

Vroeger skiede ik vanzelf op de automatische piloot. Ik liet me gewoon gaan en mijn lichaam deed de rest. Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Ik kon niet meer vrij skiën en autorijden, en niet zonder heftige emoties. Ik ben zelf nogal sceptisch maar door één sessie met hypnose en een stel oefeningen voor mezelf smolt de angst weg en voel ik me weer vrij.

Eileen

Iedere week bij ons weekoverleg schoot ik helemaal vast. Omdat ik wel open sta voor nieuwe dingen stelde Chris therapeutische hypnose voor. Eigenlijk is het gewoon beter contact maken met jezelf. Na twee sessies zat ik iedere maandagochtend weer normaal in de vergadering.

Robin

Chris coacht in een huiselijke sfeer. Ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. Hij nam me daarnaast 'mee op reis' naar mijn onderbewuste. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf te staan en groeide mijn zelfvertrouwen. Nu kan ik goed mijn grenzen aangeven en ik heb rust in mijzelf gevonden. Chris, bedankt!

Marieke

ik wil contact

Donderdagmiddag Workshop ‘Diep Contact’

Milton Erickson:

“In contact met jezelf kan alles, zonder contact met jezelf kan niets!”
(vrij vertaald)

In deze workshop op de donderdagmiddag starten we om 13.30 (inloop vanaf 13.00 uur) met een korte kennismaking met ….. jezelf. Meld jezelf wel even aan van tevoren, want het is voor mij handig om te weten hoeveel mensen willen komen.

Ik wil ook eens 'onder water' kijken.Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de rest van de groep, maar misschien is het voor deze vrijdagmiddag wel het meest interessant om jezelf te leren kennen op een andere manier dan je gewend bent. Hoe zal ik dat zeggen: op een ander niveau, een dieper niveau. In ons dagelijks bestaan leven we vooral vanuit het topje van onze eigen ijsberg. Deze workshop is een uitnodiging om ook eens te kijken naar wat er onder water zit ….

In oefeningen met mede-workshoppers zul je ook merken dat we allemaal, echt allemaal, veel dingen op de automatische piloot doen. En dat is helemaal prima want dat werkt vaak perfect. Ik noem voor de meerderheid van de mensen bijvoorbeeld traplopen, ademhalen, autorijden, etc.

Door je ‘blik’ te verruimen ontdek je een misschien wel nieuwe kant van jezelf waar je in het dagelijks leven misschien best wat aan hebt. Om 17.00 uur sluiten we af met een gezellige borrel met een paar lekkere hapjes.

Voor:

Iedereen die eens verder wil kijken dan zijn neus lang is.

Wat bereik ik ermee:

  • Een beter contact met jezelf
  • Ontspanning
  • Het intuïtieve antwoord op die ene rationele vraag
  • Een leerzame en leuke middag
  • ….

Workshop ‘Diep Contact’

Trainer: Chris
Datum: donderdag 21 juni
Tijdstip: van 13.30 tot 17.30 uur (inloop v.a. 13.00 dus kom lekker op tijd aarden)
Locatie: Visvliet (tussen Grijpskerk en Buitenpost)
Inclusief: koffie, thee, water, borrel en hapjes
Kosten: 45 euro (graag gepast meenemen)

Wil je ook eens ‘onder water’ kijken …

… klik dan op ‘Ik wil contact’  en vul je naam en e-mailadres in. Tot gauw!

Coach Chris, Life Coach sinds 2004.

Foto IJsberg: Uwe Kils, Wiska Bodo

Flessenpost

Meld je hier aan voor mijn Flessenpost en ontvang nieuws, inzichten, tips en tricks.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in of bel: 050 - 318 90 90